Bas Huiskes, Damian van Essen en Koen Megens.
Bas Huiskes, Damian van Essen en Koen Megens.

‘Ik rijd nu in een auto die voldoet aan alle eisen’

Zakelijk 1.154 keer gelezen

OSS | De online markt explodeert en er is steeds meer vraag naar videocontent. Maar ook de autobranche staat niet stil. Kia lanceerde onlangs nog haar nieuwe 2021 XCeed model. En ook in deze tijden ontstaan er mooie samenwerkingen.

Bas Huiskes kent Damian van Essen via de businessclub van TOP Oss en wist dat Van Essen voor zijn bedrijf een ruimere, comfortabele en duurzame auto zocht en benaderde hem. Huiskes: “Damian heeft oog voor detail en gevoel voor smaak. Mede hierom heeft hij voor de prachtige Kia XCeed Plug-in Hybrid gekozen.” Vidox Media als ‘rijdende showroom’ voor Auto Huiskes. Een mooie samenwerking tussen twee lokale partijen. Onderdeel van het partnership is dat Vidox Media videocontent voor Auto Huiskes gaat verzorgen. Voor beide partijen een win-winsituatie.

Comfort
Van Essen is naar eigen zeggen geen expert in auto’s en heeft er weinig mee, maar was direct enthousiast toen hij de XCeed Plug-in Hybrid testte. “Ik zocht ten eerste een betrouwbare auto met meer laadruimte voor apparatuur. Maar deze auto verraste me heel erg en heeft zoveel meer voordelen. Dan heb ik het over bijvoorbeeld de stoelverwarming en achteruitrijcamera, maar eigenlijk ook over het zit- en rijcomfort in het algemeen zoals automaat en CarPlay. Naast dat het enkele fiscale voordelen oplevert is het ook mooi dat het een duurzame hybride auto is. Lokaal heb ik veel te danken. En ik vind Bas een topvent! Daarom koop ik graag in Oss. Met dank aan Auto Huiskes rijd ik nu in een auto die voldoet aan alle eisen en waarmee ik op tijd van A naar B kom. Dat is voor mij het belangrijkste.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant