Werknemers bij Total Pack Oss. (Foto: Hans van der Poel)
Werknemers bij Total Pack Oss. (Foto: Hans van der Poel)

Groeiend Total Pack zoekt nieuwe medewerkers

Zakelijk 5.141 keer gelezen

OSS | Ga naar een willekeurige supermarkt en kijk op de verpakking van een product. De kans is groot dat Total Pack daar verantwoordelijk voor is geweest. De specialist aan de Romeinenweg 84 in Oss verpakt bijna alles. Het bedrijf bestaat over 2 jaar 25 jaar en blijft groeien. "We zijn een betrouwbare partner voor onze klanten en hebben liefde voor het product", aldus directeur Ton Dielissen.

Total Pack werd in 1998 in Uden opgericht vanuit een dienstverlenende gedachte. Een jaar of 8 geleden verhuisde het bedrijf naar de Romeinenweg 84. In Oss ging het zich niet alleen richten op secundair verpakken, maar ook op primair verpakken. In het huidige pand is Total Pack inmiddels uit haar jasje gegroeid en daarom is het naastgelegen pand erbij betrokken. Met trots geeft Dielissen een rondleiding door het bedrijf. Hij laat de diverse (vaak enorme) machines zien, vertelt over de gecompartimenteerde ruimtes en laat in het magazijn een aantal voorbeelden zien van klanten die voor Total Pack hebben gekozen. Sligro bijvoorbeeld is al een klant sinds 1998. In totaal gaat het om 95% food, 5% non-food. Van retail en supermarkten tot marketing- en productiebedrijven. "We maken het onszelf heel moeilijk", zegt Dielissen. "We doen echt veel dingen en leggen de lat heel erg hoog. Van vloeibaar tot vast, we verpakken bijna alles. Met onze kennis, ervaring en kwaliteitsbewustzijn gaan we altijd voor het maximale resultaat."

Pijlers
Het Osse bedrijf heeft twee pijlers. Ten eerste het ontzorgen van de klant en daarbij het oplossen van een probleem. Ten tweede het toevoegen van waarde aan een product. "We bouwen een relatie op met een klant. We zorgen dat alles netjes verloopt en denken mee als er wensen zijn. Zo zijn we nu bijvoorbeeld bezig met een unieke, circulaire verpakking voor een bedrijf uit Dubai. Er zijn tal van andere voorbeelden met innovatieve ideeën. We zijn multifunctioneel, dat maakt ons interessant."

Vacatures
Total Pack groeit in oppervlakte en ook in mensen. Er zijn 36 werknemers in loondienst, maar er werken ook veel uitzendkrachten. Jaarlijks zijn er twee pieken. In april/mei is het enorm druk met dranken, in het najaar wordt er hard gewerkt voor de feestdagen. Om een voorbeeld te geven: er worden meer dan 1,5 miljoen zakken pepernoten van 300 gram verpakt. Om de toekomstige groei aan te kunnen, wil Total Pack nieuwe kennis binnenhalen. Het bedrijf is bijvoorbeeld op zoek naar productiemedewerkers en accountmanagers. "We hebben jaarlijks meer dan 130 klanten. 30 tot 40 procent zijn buitenlandse klanten. Sommigen komen 1 keer per jaar met een opdracht, met anderen is er dagelijks contact." Medewerkers technische dienst worden ook uitgenodigd om te solliciteren. "Bij ons is geen elke dag hetzelfde. We zijn op zoek naar mensen die lange tijd bij ons willen komen werken. Dat is ook wel nodig, want met zoveel machines heb je echt meerdere jaren nodig om alles te leren kennen. Ik zit hier al 23 jaar en leer ook nog elke dag bij."

Meer informatie
Meer informatie via (0412) 62 81 59 of post@totalpack.nl. Kijk ook eens op www.total-pack.nl.

Werknemers bij Total Pack Oss. (Foto: Hans van der Poel)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant