Belastingkantoor aan de Raadhuislaan in Oss.
Belastingkantoor aan de Raadhuislaan in Oss.

Digitale bijeenkomst voor inwoners gemeente Oss over Raadhuislaan

Algemeen 538 keer gelezen

OSS | Het voormalige belastingkantoor aan de Raadhuislaan in Oss en parkeerterrein de Maasvallei krijgen een nieuwe invulling. Daarvoor is een prijsvraag voor ontwikkelaars uitgeschreven. Direct omwonenden en ondernemers zijn ook gevraagd input te leveren. Inwoners van de gemeente Oss kunnen tijdens een digitale bijeenkomst op 23 maart meer informatie krijgen over de plannen. Ook kunnen ze vragen stellen en input leveren. De online bijeenkomst kunt u vanaf 19.30 uur volgen via www.oss.nl/raadhuislaannoord

Martin Hagreis, ontwerper van de gemeente Oss, geeft een presentatie. Die gaat over het verleden, heden en de toekomst van de Raadhuislaan. Met een extra focus op het voormalig belastingkantoor. Ook is er aandacht voor het proces en de planning van Raadhuislaan Noord. Vragen stellen kan via WhatsApp. Die beantwoorden ze na de presentatie.

Omwonenden en ondernemers
Ondernemers en omwonenden konden op 16 maart tijdens een online bijeenkomst reageren op het plan voor Raadhuislaan Noord. Dat heeft twee gezichten. Aan de ene kant de levendige Raadhuislaan. En aan de andere kant de relatieve rust in het groen van de Maasvallei. De plannen voor een groene invulling voor de Maasvallei en de verbinding van de Raadhuislaan met het centrum werden positief ontvangen. Naast een aantal goede suggesties, kwamen ook aandachtspunten als parkeren naar voren. Alle input neemt de gemeente Oss mee in het vervolg.
De huidige invulling van de Raadhuislaan is zo’n vijftig jaar oud. In de jaren zeventig werden hier functies wonen, werken en winkelen op aparte plekken ingericht. De Raadhuislaan moet een aantrekkelijk en toekomstgericht werk-, woon- en leefgebied worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant