Wilma en Jeroen Meulendijk.
Wilma en Jeroen Meulendijk.

Meulendijk Keukens opent prachtig nieuw pand in Heesch

Zakelijk 3.161 keer gelezen

HEESCH | Meulendijk Keukens opende afgelopen vrijdag de deuren aan 't Dorp 97 in Heesch. Het pand stond 14 jaar leeg en is na een metamorfose een prachtige aanwinst voor het dorp. "Wij zijn blij met dit pand op een goede zichtlocatie en kijken met vertrouwen naar de toekomst", aldus Wilma en Jeroen Meulendijk.

Meulendijk Keukens is gespecialiseerd in keukens, kasten en interieurbouw. Het bedrijf bestaat 25 jaar, waarvan de laatste 20 gevestigd aan de Nieuwe Erven 21 in Heesch. "We hebben dat pand verkocht en waren op zoek naar een nieuwe plek. We wilden in Heesch blijven, maar daar stond heel weinig leeg. Ons oog viel toen op 't Dorp 97 aan de rand van het centrum. Een mooie zichtlocatie, goed toegankelijk en veel parkeergelegenheid. Al 14 jaar stond dit leeg en er moest ontzettend veel aan gebeuren. Over het eindresultaat zijn we zeer tevreden en hebben er veel zin in om te werken op deze locatie. Van klanten en buurtbewoners krijgen we heel leuke reacties. Ze zijn blij dat dit grote lege pand nu eindelijk iets heel moois is geworden."

Droomkeuken
In de zaak staan meerdere keukenopstellingen en is er een breed aanbod aan bijvoorbeeld apparatuur/kranen en keukenfronten. "We zijn er voor iedereen. Van een standaard Duitse merkkeuken tot een handgemaakte keuken op maat. We luisteren naar de wensen van de klant en komen tot de droomkeuken die past bij hun smaak. Of dat nou een hoekkeuken is of een kookeiland, wij hebben een eigen werkplaats en kunnen alle wensen uit laten komen." Meulendijk Keukens heeft ook een aanbod van de modernste technieken. Van de nieuwste bladafzuiging, cookers tot slimme ovens met WiFi: het kan geregeld worden. Klanten krijgen een professioneel advies.

Kasten
De ruimte in de keuken of op andere plekken in het huis optimaal gebruiken? Meulendijk Keukens is ook gespecialiseerd in kasten en bedenkt voor alle praktische problemen een oplossing. Of het nou gaat om een waskast, tv-meubel, schuifkast, glazen-, kunststof- of houten deuren: de mogelijkheden zijn onbeperkt, in alle soorten, maten en kleuren. Qua stijl kan de kast aansluiten op de keuken.

Korte lijntjes
Waarom klanten naar Meulendijk Keukens komen? Vooropgesteld, de kwaliteit van de keukens en kasten is erg hoog. Maar verder staat het bedrijf voor het totaalplaatje en worden klanten ontzorgd. "We kunnen het hele traject voor de klant verzorgen, van ontwerp tot de totale oplevering. De oude keuken eruit, leidingen verleggen, de noodzakelijke aanpassingen doen in de meterkast, nieuwe vloer, stukadoorswerk tot een ander plafond. Als wij vertrekken kan men de nieuwe keuken direct in gebruik nemen. Maar klanten kunnen er ook alleen voor kiezen dat we de keuken plaatsen."

Meer informatie
Meulendijk Keukens aan 't Dorp 97 in Heesch is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Bereikbaar via telefoonnummer (0412) 45 61 98 of e-mailadres info@meulendijkkeukens.nl. Neem voor meer informatie een kijkje op de website www.meulendijkkeukens.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant