Paasbox van Brasserie La Colline.
Paasbox van Brasserie La Colline.

Geniet tijdens Pasen van heerlijke complete paasbox van Brasserie La Colline

Zakelijk 470 keer gelezen

OSS | De paasboxen van Brasserie La Colline waren vorig jaar een groot succes. Ze zijn volop besteld, voor het hele gezin maar ook cadeau gedaan aan eenzame ouderen die je niet kunt bezoeken. Een mooie gedachte in deze gekke tijd.

Brasserie La Colline wil ook dit jaar voor iedereen de paasdagen speciaal maken. Met de heerlijke complete paasbox, die je met één druk op de knop kunt bestellen, hoef je de deur niet meer uit. Je hebt keuze uit een duobox of een cadeaubox. Ook aan de kleintjes is gedacht, namelijk met de mini paasbox inclusief een leuke verrassing.
De paasbox is een goedgevulde box vol met lekkers zoals aspergesoep, luxe beleg en zoete lekkernijen. Zin in een bubbel? Dit bestel je gemakkelijk erbij.
Op de website van Brasserie La Colline vind je alle informatie over de paasbrunch die zij bij jou thuisbezorgen op zaterdag 3 april tussen 10.00 en 16.00 uur. Alles is vers en met gemak houdbaar tot tweede paasdag. Wil je een box cadeau doen? Ook dat is mogelijk, met een persoonlijke boodschap op een gezellig kaartje. Vergeet niet om op tijd te bestellen. De paasboxen zijn te bestellen tot en met donderdag 1 april 18.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant