Plaza 't Supertje in Heesch.
Plaza 't Supertje in Heesch.

Veilingsite voor Heesche ondernemers is erg populair

Zakelijk 1.454 keer gelezen

HEESCH | De veiling www.aangenaamheesch.allerallereerste.nl is populair. Steeds meer ondernemers uit Heesch werken mee aan het initiatief van Stichting Aangenaam Heesch. Er kan sinds afgelopen maandag worden geboden op unieke kavels, waarbij liefst 95 procent van de veiling van de items naar de desbetreffende organisatie cq het doel gaat.

De items hebben vooral te maken met datgene dat we gedurende het coronatijdperk hebben moeten missen. Want wie kijkt er bijvoorbeeld niet uit naar dat aller allereerste biertje in de kroeg, de allerallereerste ribkes bij Plaza ‘t Supertje voor 4 personen of het feestje in jouw favoriete feestzaaltje? Er valt echter op nog heel wat meer te bieden. Wat te denken van een optreden van de populaire band Co-incidental bij jou thuis of op jouw feestlocatie, zodra het weer kan? Dat wordt beslist een knalfeest. Of wil je graag een hele avond de bekende blauwe Aangenaam Heesch-bus met chauffeur ter beschikking hebben, om waar in Nederland dan ook naartoe af te reizen? Een unieke kans. Vind je het leuk om te lunchen bij één aan de veilingsite deelnemende restaurantbedrijven, als de horecadeuren weer opengaan voor een verblijf ter plaatse? Doe dat dan samen met burgemeester Marieke Moorman. Niet alleen gezellig, maar ook nog eens de perfecte kans om jouw ideeën over Bernheze uit te wisselen. Het is mogelijk, je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat jij de hoogste bieding op het item doet.

Iedere dag nieuwe items
Iedere dag komen er nieuwe, inspirerende en originele items bij op de veilingsite. Allen hebben ze een eigen looptijd, en het einde van die looptijd betekent ook echt dat de veiling van dat item sluit. Houd de site dan ook heel goed in de gaten, want het is dé perfecte kans om zowel jouzelf als de ondernemers in Heesch een groot plezier te doen. Ook ondernemers die zelf niet zakelijk geconfronteerd zijn met de nadelige gevolgen van het coronatijdperk, worden opgeroepen om mee te bieden om zodoende hun wel getroffen collega’s een steuntje in de rug te geven.

Deelnemen als ondernemer?
Ben jij een getroffen ondernemer in Heesch en heb jij nog geen item(s) aangeleverd? Doe dan ook gauw mee. Via www.aangenaamheesch.allerallereerste.nl kan jij je eenvoudig opgeven voor deelname. Doe dat snel, want de veilingsite is maar twee weken actief, namelijk tot en met Tweede Paasdag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant