Gemeenschapshuis De Bongerd in Macharen.
Gemeenschapshuis De Bongerd in Macharen.

De toekomst van ontmoeten in Macharen

Algemeen 750 keer gelezen

MACHAREN | Wat is jouw droom over ontmoeten in Macharen? In het dorp zijn steeds minder gemeenschappelijke voorzieningen waar mensen elkaar kunnen treffen. De voetbalvereniging is weg en de basisschool gaat sluiten. Inwoners kunnen elkaar ontmoeten in gemeenschapshuis De Bongerd, maar ook op enkele andere plekken in Macharen.

Werkgroep Ontmoeten Macharen, Stichting gemeenschapshuis De Bongerd en de gemeente Oss werken aan een visie op ontmoeten in Macharen. Dat doen zij samen met DePlekkenmakers. De belangrijkste vragen zijn: op welke plekken en op welke manieren kunnen inwoners elkaar in de toekomst ontmoeten in Macharen? Welke activiteiten en voorzieningen zijn belangrijk? En hoe kunnen we dat samen goed organiseren? Inwoners, ondernemers, organisaties, frisdenkers en criticasters, jong en oud zijn van harte welkom om mee te denken over de toekomst van ontmoeten in Macharen. Alle inbreng, tips en ideeën worden op prijs gesteld. Sluit je ogen, laat je fantasie werken en deel je droom in DromenLab.

DromenLab Macharen
Van 8 tot en met 15 april vindt DromenLab Macharen plaats. Deel jouw dromen, ideeën en wensen over hoe en waar we elkaar in de toekomst kunnen ontmoeten in Macharen. Je kunt online en offline op verschillende manieren meedoen aan DromenLab. Deel je droom op de huis-aan-huis Droomkaart (achterzijde) en mail de kaart naar macharen@dromenlab.nl of deel je droom op
www.dromenlab.nl/macharen. Op de website kun je een enquête invullen. Meld je aan via de website voor een online DromenLab-sessie op dinsdag 13 april van 15.00 tot 16.30 uur of van 19.00 tot 20.30 uur.
DromenLab -een initiatief van De Plekkenmakers- is een actieve en creatieve methode om met elkaar ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. De Plekkenmakers strijken met hun Dromenlab (online) neer in het dorp en dagen inwoners en ondernemers uit om hun ideeën te spuien en wensen en zorgen te delen over de toekomst van ontmoeten in Macharen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant