Shoeby in het Osse centrum.
Shoeby in het Osse centrum.

Shoeby opent vandaag de deuren op prachtige nieuwe plek

Zakelijk 1.654 keer gelezen

OSS | Shoeby Oss opent vandaag -donderdag 1 april- de deuren aan de Heuvel 9 in hartje Oss. Voorheen was daar The Sting gevestigd.

Op 9 maart 2017 opende een pop-up store in het voormalige V&D-pand aan de Walstraat. Nu dat pand binnenkort wordt gesloopt voor de komst van het Walkwartier, zocht Shoeby naar een nieuwe, maar dan permanente locatie. Die is gevonden aan de Heuvel 9 in Oss. “In eerste instantie zou de pop-up store een half jaar in het V&D-pand zitten, maar dat werd steeds langer. Uiteindelijk hebben we er dus iets meer dan 4 jaar gezeten”, aldus storemanager Jony van Tilburg.

Uitstraling
Ze vervolgt: “Dat we nu uiteindelijk noodgedwongen moesten verhuizen, kwam eigenlijk niet eens heel slecht uit. Het pand was wat gedateerd en had niet de uitstraling waar Shoeby voor staat. Shoeby wilde graag in Oss blijven, want uit cijfers blijkt dat er veel potentie is. Daar zijn wij als team heel blij mee, want daar hebben we jarenlang keihard aan gewerkt. Toen het pand van The Sting vrijkwam, was het voor ons een uitgelezen kans om te verhuizen naar een A-locatie.”

Vertrouwen
Na een flinke opknapbeurt, andere kleuren en een vernieuwde gevel kunnen vandaag om 9.30 uur de deuren open. “We zijn ontzettend blij met deze nieuwe stap. In dit pand kijken we met vertrouwen naar de toekomst.” Tijdens de opening is vlogster Jel_NL aanwezig. Vrijdag is er een adviseur vanuit Rituals, zaterdag is er het ‘Model voor 1 dag’. Tweede paasdag mag je in de winkel paaseieren komen zoeken.

Persoonlijke aandacht
De winkels mogen vooralsnog alleen open voor mensen die een afspraak hebben gemaakt. Een afspraak maken kan via de website shoptiming.com/s/shoeby-oss-centrum. “We zijn blij dat we weer veel persoonlijke service aan de klant kunnen geven. Die service is onze kracht. Maar ook tijdens de lockdown waren we er voor de klant. Zoals het thuisbezorgen van bestellingen, we hebben geen moment stilgezeten en altijd doorgewerkt. Alleen is het nu natuurlijk wel beter dat we mensen mogen ontvangen in onze winkel. Het is toch veel fijner om kleren zelf te passen en te voelen.”

Compleet aanbod
Naast de service heeft Shoeby volgens Jony nog een groot voordeel. “Iedereen kan hier terecht, van vrouw tot man, van jong tot oud en van maatje 98 tot XXXL. Van schoenen tot accessoires, je bent bij ons aan het juiste adres. We hebben een unieke eigen collectie met meerdere keren per week nieuwe artikelen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat veel andere mensen hetzelfde dragen. Je kunt na een bezoekje aan onze winkel ‘helemaal af’ en met een tevreden gevoel weer naar buiten.”

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.instagram.com/shoebyosscentrum. Telefonisch bereikbaar via (0412) 25 90 10.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant