Logo kliknieuws.nl/oss
Anneke van Lee en Ellen te Brake.
Anneke van Lee en Ellen te Brake.

Boekrelease kunstboek en kaartenset Ik Ben Jou Ook

  •   keer gelezen

OSS | Visual poetry noemen kunstenares en levenscoach Anneke van Lee en schrijver en coach in persoonlijk leiderschap Ellen te Brake hun project ‘Ik Ben Jou Ook’. Het is een art co-creatie van universele illustraties en gedichten die allen een transformatie in zich dragen van angst naar liefde. 

Vormgegeven in een kwalitatief hoogwaardig en ambachtelijk vervaardigd kunstboek en een kunstkaartenset van 22 gedichten en illustraties, doorloopt de lezer een ontdekkingsreis waarbij de gedichten en illustraties je meenemen om stap voor stap te transformeren. Van gedachten en gevoelens gebaseerd op angst naar bewustwording van eigen, innerlijke kracht. “Juist in dit post digitale tijdperk waar we ook nog eens wereldwijd in een lockdown zitten en er extra afstand ontstaat in onze maatschappij, waar wij bewust worden en zien dat al onze normen,waarden, bedrijfsmodellen en levenspatronen opnieuw gedefinieerd en gevormd worden, willen we (Anneke van Lee en Ellen te Brake) mensen inspireren om hun pad te vervolgen. Een pad wat eerst naar binnen leidt en vervolgens zich naar buiten toe manifesteert. Een bijzonder pad dat voor ieder eigen is maar wel werkt volgens universele wetten. Tijdloos is de transformatie die wij hebben weergegeven in een exclusieve collectie kunstkaarten en een op ambachtelijke wijze vormgegeven gedichten- en beeldenbundel, waarvan wij wensen dat het tot de verbeelding spreekt en inspireert om het pad van liefde te lopen.”

De creators
Soms kruisen paden elkaar en weet je, hier moet ik iets mee. “Dit overkwam ons op een zonnige dag in 2019 tijdens een ontmoeting in het atelier van Anneke. We voelden een onbezorgd creatief enthousiasme over de synergie van onze talenten. Woorden en beelden kwamen samen. Deze ontmoeting bracht een art co-creatie op gang die oneindig lijkt te zijn en waar wij zo veel plezier aan beleven dat het ons volop energie en vreugde schenkt. Nu bijna anderhalf jaar later heeft deze mooie samenwerking geleid tot een exclusieve collectie kunstkaarten en een op ambachtelijke wijze vormgegeven gedichten- en beeldenbundel.”

Boekrelease
De regels in acht houdende openen ze de deuren van het atelier van Anneke van Lee in @Paulus aan de Oude Litherweg in Oss op zaterdag 24 en zondag 25 april op afspraak. “We hebben een kleine expositie gemaakt waar we de originele gedichten in het schetsboek van Ellen tonen en de eerste dummy’s van het ontwerp naar dit fraai vormgegeven kunstboek en kaartenset.” Op zaterdag 24 april om 14.00 uur wordt het eerste exemplaar van het kunstboek ‘Ik Ben Jou Ook’ overhandigd aan een nog niet bekendgemaakte gast. Per deze datum is de website www.ikbenjouook.nl online waar het kunstboek, kunstkaartensets en ook losse kaarten te verkrijgen zijn. Meer informatie is verkrijgbaar via info@annekevanlee.nl of ellen@powerofpeople.nl.

Meer berichten