Mick Stender
Mick Stender

Kei Scherp brengt muziek naar Oss

Kunst en cultuur 609 keer gelezen

OSS | Op zaterdag 1 mei organiseert Kei Scherp een gratis muzikale livestream. Met Mick Stender als hoofdact en Oliver Pesch in het voorprogramma. Gratis vanaf de bank te bekijken voor elke Ossenaar en met de mogelijkheid om van een borrelpakket te genieten van lokale ondernemers. 

Nu Kei Scherp weer volop open is, wil de zaak hun klanten en alle Ossenaren verrassen met een muzikale livestream. Aangezien echte evenementen nog steeds geen doorgang kunnen vinden, wil Kei Scherp de mensen van Oss een gratis livestream evenement voor thuis op de bank aanbieden.
Om echt te kunnen genieten van de country en rock-’n-roll muziek van de livestream heeft Kei Scherp in samenwerking met Café d’n Dort en Bierbrouwerij Oijen een pakket met daarin tien bieren en een borrelplank. Hiermee wilde Kei Scherp ook andere lokale ondernemers steunen door deel te kunnen nemen.

Mick Stender, de Nederlandse rock-’n-roll-artiest uit Heesch, is de hoofdact van de livestream. Met zijn 5-koppige band speelt hij een uur de nummers van zijn aankomende EP. Oliver Pesch, een medemuzikant, verzorgt met zijn gitaar het voorprogramma. Het optreden wordt gehouden in de barbierszaak van Kei Scherp.
De tickets voor de livestream zijn gratis en de Kei Scherp Barberborrel pakketten kosten 40 euro voor 2 personen.

Tickets
De livestream is op zaterdag 1 mei om 20.00 uur. De Kei Scherp Barberborrel pakketten zijn te bestellen tot en met donderdag 29 april en de tickets tot zaterdag 1 mei om 20.00 uur ’s avonds via www.mickstender.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant