Logo kliknieuws.nl/oss

Chagrijnige Vent houdt bezoekers centrum alert

  •   keer gelezen

OSS | Niemand minder dan de Chagrijnige Vent zal bezoekers aan de Osse binnenstad op ludieke manier herinneren aan coronamaatregelen zoals de anderhalve meter afstand.

Iedereen kent wel iemand als de Chagrijnige Vent in zijn omgeving: er kan geen lach vanaf, of het nu regent of de zon schijnt, er altijd wel iets dat hem niet zint. Toch schuilt er humor achter zijn humeurigheid. Zijn nare karakter is voor het publiek bijzonder vermakelijk!
Met zijn typetje boekte theatermaker Krist Doo al voor (inter)nationale successen en ook in Oss is de Chagrijnige Vent geen onbekende. Deze ‘one-man-show’ is nu dus ‘ingehuurd’ om mensen attent te maken op de regels. “Je merkt toch dat veel mensen de regels beu zijn. Ik probeer op een humoristische manier duidelijk te maken dat we nog even moeten volhouden.”
Hiervoor blijft de Chagrijnige Vent niet zoals gebruikelijk op een locatie staan, maar toert hij met zijn rollator door het centrum, op 4 mei voor het eerst tijdens de markt. Daarna iedere zaterdag in mei.

Meer berichten