Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Princenborgh doet mee aan de QuickScan.</p>

Princenborgh doet mee aan de QuickScan.

VvE’s: meld je aan voor een gratis energie QuickScan

  •   keer gelezen

De gemeente Oss wil samen met inwoners en ondernemers 11 procent energie besparen in 2030. Eerst is het belangrijk dat je weet hoeveel energie je gebruikt. Daarna is het belangrijk om de juiste maatregelen te nemen om dat energiegebruik omlaag te krijgen. Dit kan ook in jouw eigen appartement of gebouw.

De gemeente biedt de Vereniging van Eigenaren (VvE) een energie QuickScan aan. Samen met een adviseur ontdek je de kansen om energie te besparen in het gebouw. De waarde van deze QuickScan is zo’n 2.000 euro. Gemeente Oss biedt het nu gratis aan.
De VvE QuickScan is interessant voor VvE’s die binnen vijf jaar voor een grote gezamenlijke investering of onderhoud staan. Denk aan het isoleren van de gevel of het dak, nieuwe kozijnen en glas en de vervanging van de cv-installatie. Ook als jouw VvE interesse heeft in zonnepanelen of een groen dak, kunnen jullie je aanmelden voor de gratis scan.
De QuickScan is een snelle en praktische vorm van energieadvies. Het adviesbureau PKW voert de QuickScan uit. Een adviseur van PKW maakt een afspraak voor een technische inspectie op locatie. Binnen 14 dagen krijgen je een concept-rapport, die je samen met de adviseur en de gemeente Oss doorspreekt. Na deze afspraak volgt het definitieve rapport met daarin de eerste stappen om energie te besparen.
Maak kans op één van de twaalf gratis QuickScans. Aanmelden voor 31 mei via info@ossschakeltdoor.nl. Zet daarin de NAW-gegevens van de VvE, contactgegevens van de beheerder en VvE, fysieke gegevens VvE en eigendomsverhoudingen.

Meer berichten