Logo kliknieuws.nl/oss

Osse Regenboog Talkshow met diverse artiesten live vanuit De Lievekamp

  •   keer gelezen

OSS | Het is op maandag 17 mei de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie & Transfobie, ook wel IDAHOT. Regenboogstad Oss blijft zich inzetten voor de sociale acceptatie van LHBTI’s. Daarom streamen ze de Osse Regenboog Talkshow live vanuit theater De Lievekamp, een coproductie van Regenboogstad Oss en Theater van de Stad. Via www.youtube.com/lievekamp is de talkshow vanaf 19.45 uur live te volgen.

Lobke van der Sanden, stadsprogrammeur van Theater van de Stad, gaat als talkshowhost in gesprek met verschillende gasten. Met deze gasten spreekt zij over thema’s als LHBTI’s in de sport en ouderenzorg. En wat dit voor hen betekent. In 2021 ligt de aandacht van Regenboogstad Oss vooral bij jongeren. Daarover gaat Lobke in gesprek met jongeren en wethouder Thijs van Kessel.

Muziek
Tijdens de talkshow is er ook ruimte voor muziek. Annemiek Vendelmans en een afvaardiging van de TBL-musical Hairspray zorgen voor een muzikale bijdrage. Er is ook een live optreden van de winnaar van We Want More… Robin Borneman.

Meer berichten