Danny Vera. (Foto: Escha Tanihatu)
Danny Vera. (Foto: Escha Tanihatu)

Nieuwe line-up Muze Misse Festival 2021 bekendgemaakt

Algemeen 1.383 keer gelezen

OSS | Het verplaatsen van het Osse festival van het eerste weekend van juli naar het laatste weekend van augustus heeft tot gevolg dat er wijzigingen zijn in de line-up. Danny Vera heeft Muze Misse op de agenda, hij staat zaterdag 28 augustus met zijn band op de bühne. Die dag staan ook Mell & Vintage Future, The Pilgrims en Mick Stender in het Jan Cunenpark.

Ook DI-RECT, MY BABY en Maan slaan Muze Misse niet over, ze staan zondag 29 augustus op het podium, net als Kraak & Smaak, Samantha Steenwijk en Lauwtje. De line-up wordt nog aangevuld. Meer informatie komt op korte termijn op www.muzemisse.nl en social media.

Tickets
"Wij begrijpen dat er veel vragen zijn over reeds gekochte tickets. Weekendkaarten blijven het hele nieuwe weekend geldig, u krijgt na het scannen van uw ticket een weekendpolsbandje. Alle reeds verkochte dagkaarten zijn geldig voor 1 dag naar keuze. U kunt bijvoorbeeld met een ticket voor zaterdag 3 juli 2021 op zondag 29 augustus 2021 naar het festival. De dagtickets van 2020 zijn geldig voor het volledige festivalweekend", aldus de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant