Afbeelding

Inschrijving SNS Oss City Run geopend

Sport 212 keer gelezen

OSS | De inschrijving voor de SNS Oss City Run is dinsdag 1 juni van start gegaan. Het hardloopevenement in het Osse centrum vindt plaats op zondag 3 oktober. “We hopen dat we na de afgelaste editie van 2020 we dit jaar weer een knallend evenement kunnen neerzetten. En natuurlijk een veilig evenement”, aldus de organisatie.

180 sportievelingen hebben hun inschrijving van de vorige geannuleerde editie laten staan. Nieuwe deelnemers kunnen zich inschrijven op de website www.runlimited.nl. Inschrijving is geopend voor individuele deelnemers aan de 5 of 10 kilometer, kinderen vanaf 4 jaar kunnen zich inschrijven voor de Kidsrun van ongeveer 1 kilometer. Ook de kinderen lopen door gebouwen. De inschrijving voor de Business Run is ook geopend. Zij kunnen teams van drie tot vijf deelnemers inschrijven.

Route
“De komende weken gaan we ons bezig houden met de route. We hopen dat alle gebouwen weer hun deuren willen openen voor ons evenement. Maar we hebben al een nieuw gebouw in de koker, die we hopelijk snel bekend kunnen maken”, aldus de organisatie. Kijk voor meer informatie op de website www.runlimited.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant