Logo kliknieuws.nl/oss
Het WalKwartier in Oss.
Het WalKwartier in Oss.

‘Stoer project en uniek gelegen’

  •   keer gelezen

Er is erg veel belangstelling voor nieuwbouwproject WalKwartier in Oss. Er zijn in de voorinschrijving veel aanmeldingen binnengekomen. Vandaag (donderdag 10 juni) start de definitieve inschrijving. Vanaf 9.00 uur tot donderdag 17 juni 17.00 uur kun je je inschrijven voor het appartement waar je graag wil wonen.

“Er gaat iets bijzonders gebeuren in het centrum van Oss. In het hart van Oss, op de locatie van de voormalige V&D, verrijst binnenkort project WalKwartier. Een stoer project met een eigentijdse architectuur, maar ook met verwijzingen naar de rijke bouwhistorie van Oss. Het project wordt aan vier kanten omringd door bestaande bebouwing, waaronder winkels, horeca, commerciële functies en onderwijs. Project WalKwartier biedt straks ruimte aan 131 appartementen, allen uniek gelegen en hartje centrum. De diversiteit aan luxe appartementen zorgt ervoor dat iedereen aan z’n trekken komt.
Centraal in het project is ruimte voor Het Warenhuis, waar je cultuur kunt opsnuiven en aan kunt deelnemen. Op de meest markante hoeken van het project is plek voor winkels en horeca. Je loopt straks je deur uit en pakt meteen een terrasje. Maar er is meer dan alleen gezelligheid. Er is ook veel ruimte voor groen en privacy. Kom tot rust in de luxe binnentuin van de huurappartementen, op je eigen royale balkon of dakterras van jouw koopappartement. De auto parkeer je in de parkeergarage onder het complex”, is te lezen op www.vanwanrooij.nl/oss-wal-kwartier. Op deze website is veel informatie te vinden over het project. Appartementen variëren van 54 tot 184 vierkante meter. De prijzen gaan van 205.000 tot 570.000 euro. Dat duurste appartement heeft een woonoppervlakte van 194 vierkante meter en is verdeeld over de derde en vierde verdieping.
Benieuwd naar het uitzicht vanuit jouw favoriete appartement? Of twijfel je nog op welke verdieping je graag wil wonen? Op de website kun je hoogteviews bekijken vanuit diverse verdiepingen. Ook kun je het aanzicht vanuit de straat bekijken en rondlopen in diverse appartementen. Vanuit de centrale hal navigeer je gemakkelijk naar de diverse appartementen en hoogteviews.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Heidi Oosterveen van Van der Krabben makelaardij bv: (0412) 63 29 28 of nieuwbouw@krabben.nl.

Meer berichten