Organisator Muze Misse overhandigt dikke stapel toegangskaarten aan Bernhoven. (Foto: Thomas Segers)
Organisator Muze Misse overhandigt dikke stapel toegangskaarten aan Bernhoven. (Foto: Thomas Segers)

Organisator Muze Misse overhandigt dikke stapel toegangskaarten aan Bernhoven

Algemeen 1.200 keer gelezen

OSS | Muze Misse organisator Penny Klamer-Suppers overhandigde vanmiddag een dikke stapel toegangskaarten voor Muze Misse Festival aan Yvonne Huijskes namens de medewerkers van Bernhoven. Dit om het zorgpersoneel van de Spoedeisende Hulp, de IC en de afdeling longgeneeskunde te bedanken voor hun strijd tegen de gevolgen van COVID-19.

Het is vandaag precies een jaar geleden dat Penny’s echtgenoot, Will Klamer, overleed aan de gevolgen van het coronavirus. Will wou zo graag samen met de mensen van Bernhoven, die zo goed voor hem gezorgd hebben, genieten van het festival. Nu hij er niet meer is komt Penny zijn belofte na en bedankt Muze Misse Bernhoven met twee dagen vol muziek en gezelligheid.

‘The Last Post’
Voordat Muze Misse zaterdag 28 augustus officieel begint wordt een moment stilgestaan bij de impact die de pandemie heeft gehad, Harmen Klaver blaast ‘The Last Post’ waarna Danny Vera het festival zal openen. Harmen Klaver werd op 25-jarige leeftijd aangenomen als trompettist bij het orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Naast de vele concerten en theater shows waaraan hij heeft meegewerkt, heeft Klavervele malen als ceremonieel trompettist voor defensie opgetreden in binnen en buitenland voor het uitvoeren van de herdenking-trompetsignalen, waaronder de dodenherdenking op de Dam 4 mei in Amsterdam.
Muze Misse Festival, een 2-daags muziekfestival voor jong en oud, is dit jaar op 28 en 29 augustus in het Jan Cunenpark in Oss. Dit is de 15-jarig jubileumeditie van het festival. Meer info is te vinden op muzemisse.nl.

Organisator Muze Misse overhandigt dikke stapel toegangskaarten aan Bernhoven. (Foto: Thomas Segers)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant