Punk Ass Ninja’s
Punk Ass Ninja’s

Punk Ass Ninja’s viert verjaardag op Hoessenbosch Festival

Algemeen 295 keer gelezen

BERGHEM | Dat de line-up van het bijna uitverkochte Hoessenbosch Festival bestaat uit coverbands, Nederlandstalig, hardstyle, dance en de meest lollige acts, wisten we. Dit jaar mag daar rock aan worden toegevoegd. De organisatie heeft uitgepakt met namen als Rattlesnake Shake, The Glamrocks en de Punk Ass Ninja’s. Voor die laatste is het dubbel feest. Want niet alleen staan ze na lange tijd weer op het podium. Ze vieren ook nog eens hun 10-jarig bestaan op het Hoessenbosch Festival. 

Zanger Sven Guelen belooft bezoekers heel wat in petto te hebben in het eerste weekend van september: “Als het allemaal lukt, dan wordt het een spektakel van heb ik jou daar. Met nieuwe nummers, nieuwe gasten en nog een paar verrassingen. Sowieso is ons streven altijd om helemaal leeg van het podium af te strompelen, dus dat zal nu niet anders zijn.”

‘Muziekmalloten’
De Punk Ass Ninja’s bestaat uit een vijftal Osse ‘muziekmalloten’ dat met hun muziekhart in de nineties rock is blijven hangen. Met covers van onder meer Rage Against the Machine, Pearl Jam, Linkin Park en Limb Bizkit. Maarten Hopman speelt bas, Jan van Deutekom gitaar, Sven Derix op de drums, Hugo Hopman de vocals en Guelen zelf is zanger. “Vroeger heb ik wel in wat bandjes gespeeld, maar ben daarna de musicals en dinnershows ingerold. Na dat een jaar of tien gedaan te hebben, begon het toch weer te kriebelen. Ik deed auditie en nog diezelfde avond hadden we een bandnaam: de Punk Ass Ninja’s.”

Publiek
En dan de vraag wat het publiek straks tijdens het Hoessenbosch Festival kan doen om er een nóg groter feest van te maken: “Publiek dat meezingt, -schreeuwt of springt vinden wij natuurlijk ‘t allerbest. En als ze ons ook af en toe een biertje komen brengen, doen wij een extra toegift”, knipoogt Sven.

Kaartverkoop
Wil jij de Punk Ass Ninja’s en alle andere artiesten zien op 3 september? Ga dan naar www.hoessenboschfestival.nl om één van de laatste vrijdagavondkaarten te bemachtigen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant