Deelnemers aan een taalcursus bij Volksuniversiteit Oss.
Deelnemers aan een taalcursus bij Volksuniversiteit Oss.

Open taaldagen bij Volksuniversiteit Oss-Uden

Algemeen 158 keer gelezen

Wil jij graag een vreemde taal leren? Volksuniversiteit Oss-Uden laat je tijdens de twee open taaldagen kennismaken met de taaldocenten. Stel je vragen aan de docent, maak een toets of voer een gesprek met de docent om je niveau te bepalen voor de taalcursus die je wilt gaan volgen. Bekijk het volledige cursusaanbod op www.volksuniversiteitoss.nl.

Op deze dagen zijn diverse taaldocenten aanwezig om je vragen te beantwoorden. Je hoeft je vooraf niet aan te melden. Donderdag 8 juli van 19.00 tot 21.00 uur is er een informatiebijeenkomst bij het Udens College aan de President Kennedylaan 22b in Uden. Zaterdag 10 juli van 10.00 tot 14.00 uur bij Volksuniversiteit Oss aan de Kruisstraat 9. Schrijf je je in voor een cursus én betaal je vóór 13 september, dan ontvang je een korting van 5 procent bij inschrijving.

16 verschillende talen
Met maar liefst 16 verschillende talen in haar cursusaanbod is Volksuniversiteit Oss dé taalaanbieder in de regio, van Spaans tot Japans of liever Italiaans of Pools het kan allemaal. Voor zowel beginners als gevorderden niveau is er een breed aanbod zowel in Oss als Uden, in de avond of overdag. De lessen worden gegeven door ervaren en enthousiaste (native speaker) docenten in kleine groepen waardoor de docent veel persoonlijke aandacht heeft voor iedereen.
Volg je de taalles liever alleen of samen met je partner ook dat is mogelijk. Je krijgt 15 lessen van een uur volgens een vast lesprogramma, waardoor je na de 15 lessen de mogelijkheid hebt om over te stappen naar de klassikale groepslessen. De lesdag en tijdstip kunnen in overleg worden bepaald.

Overig aanbod
Naast de taalcursussen vind je ook weer een diversiteit aan overige cursussen op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Kunst & Maatschappij, Ondernemen & Digitaal, Lichaam & Geest, Creatief en Culinair. Kijk voor het volledige cursusaanbod op www.volksuniversiteitoss.nl.

Maatwerktrainingen bedrijven
Volksuniversiteit Oss biedt ook in company maatwerktrainingen aan. De leerdoelen, aanvang en de duur van de training worden in overleg besproken. Meer info via (0412) 69 08 26 of mail naar info@vuoss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant