Maak kans op prachtige prijzen en doe mee aan gratis Weekblad Regio Oss / Bike+ Tourspel

  •   keer gelezen

Weet jij alles van wielrennen en de Tour de France? Denk jij te weten wie dit jaar het prestigieuze wielerevenement weet te winnen? Schrijf je dan snel in voor het gratis Weekblad Regio Oss / Bike+ Tourspel 2021!

Aan jou de taak om een topteam te selecteren. Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig via poules.com/nl/poules/kliknieuws/tour-de-france-2021 en selecteert een eigen wielerteam. Hierbij kun je kiezen uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Tour. Het is belangrijk om van tevoren de spelregels even goed door te nemen. Het is een gezamenlijk tourspel van Weekblad Regio Oss, Nieuwsblad De Maas Driehoek, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel, allen weekbladen van Uitgeverij Talvi BV.

Prijzen
Er zijn prachtige prijzen te winnen! Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad.
De hoofdprijs van het Weekblad Regio Oss / Bike+ Tourspel is een Trek racefiets ter waarde van 699 euro, beschikbaar gesteld door Bike+ aan de Obrechtstraat 19 in Oss. De tweede prijs is een tegoedbon van 70 euro voor een kaas- en wijnavond bij Oele Wijnimport Megen. Voor de derde en vierde prijs zijn er dinerbonnen voor twee personen bij Restaurant Onsz in Oss.

Meer berichten