<p>Een informatiestand bij Volksuniversiteit Oss.</p>

Een informatiestand bij Volksuniversiteit Oss.

Gratis workshopweek bij Volksuniversiteit

  •   keer gelezen

OSS |  Afgelopen jaar stond in het teken van het 50-jarig jubileum van Volksuniversiteit Oss. Dit jubileumjaar wordt afgesloten met een gratis workshopweek

Van donderdag 9 september tot en met zondag 12 september worden er diverse workshops gegeven. In deze week worden vele gratis workshops aangeboden. Op deze manier kan iedereen kennis maken met het aanbod van Volksuniversiteit Oss, de diverse cursussen en workshops, die dit najaar in het programma zijn opgenomen.
Volksuniversiteit Oss is dé taalaanbieder in deze regio. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod op het gebied van onder meer persoonlijke ontwikkeling, kunst & maatschappij, digitaal en ondernemen. Kortom, een breed aanbod voor iedereen.
Door de jaren heen heeft Volksuniversiteit Oss dan ook haar sporen verdiend op het gebied van klassikale cursussen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht van de docent. Deelname aan de workshopweek is gratis. Inschrijven is al mogelijk. Kijk voor het programma op www.volksuniveristeitoss.nl/gratis-workshops.

Korting
Bij inschrijving van een cursus én betaling vóór 13 september 2021 ontvang je een korting van 5% op het gehele cursusaanbod.
Voor de taalcursussen zijn er open dagen waarbij de diverse taaldocenten aanwezig zullen zijn om vragen te beantwoorden en je niveau te bepalen. Hiervoor kun je gewoon binnenlopen en is aanmelden niet nodig. Zie voor data en tijden en het gehele cursusaanbod: www.volksuniversiteitoss.nl

Meer berichten