AED’s in centrum worden vervangen

  •   keer gelezen

OSS | Het Centrummanagement Oss vervangt haar AED’s in het Osse centrum. Deze zullen de komende week op de betreffende locaties worden omgewisseld.

Binnen het centrumgebied is het Centrummanagement Oss (CMO) verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van zeven levensreddende AED’s. Vijf hiervan bevinden zich op binnen-locaties in winkels en bij de horeca en twee, sinds twee jaar, op een buitenlocatie.
De locaties in het centrum zijn Travel Team Walstraat buiten rechts buiten aan het pand, La Colline Heuvel, H 32 buiten aan de Meierijsche Kar, Bistro Louis Peperstraat, Hema Kruisstraat, Groene Engel Kruisstraat en Voorafentoe Galerij buiten aan het pand. Daarnaast bevindt zich aan het Heschepad nog een AED aan het voormalige pand van de Rabobank. Gezien de leeftijd van de huidige AED’s is, in overleg met partner JBR Arbo Advies & Opleidingen uit Oss, besloten om de AED’s te vervangen voor nieuwe apparaten.

Net zoals in voorgaande jaren zullen in oktober van dit jaar weer gratis trainingen door het CMO worden georganiseerd voor geïnteresseerde ondernemers en hun personeelsleden. Ook centrumbewoners zullen worden gestimuleerd deel te nemen aan deze belangrijke levensreddende trainingen. De uitnodigingen voor de trainingen volgen later.

Meer berichten