Afbeelding

Grote saladebakken van natuurlijke materialen

Algemeen 230 keer gelezen

Serveer salades op een aantrekkelijke manier met grote saladebakken. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen voorkom je dat dressing door de bodem heen lekt. Daarnaast is een goed sluitende deksel belangrijk voor een mooie presentatie van je gerechten. Want hierdoor komt de salade in z’n geheel aan bij de klant. Om al deze redenen is het onverstandig om te besparen op verpakkingen voor voedsel.

Een bedrukking op verpakkingen voor salades

Werk aan je naamsbekendheid door je de naam van je eetgelegenheid op je verpakkingen te laten drukken. Klanten worden eraan herinnerd waar ze hun heerlijke maaltijd besteld hebben. Bovendien zien voorbijgangers ook direct wie er verantwoordelijk is voor de prachtig gepresenteerde salades. Kom professioneler over en druk jouw naam of logo op saladebakken.

Een grote bak zorgt voor een mooie presentatie van een salade

Salades in een klein bakje proppen is te allen tijde af te raden. Want alle ingrediënten liggen door elkaar en de portie lijkt veel kleiner dan in werkelijkheid het geval is. Een mooie salade bestaat uit laagjes. Waarbij de garnering en de dressing bovenop liggen. Dat is eigenlijk alleen mogelijk door te kiezen voor een bak met behoorlijke afmetingen. Kies daarom voor grote saladebakken en geef jouw gerechten de presentatie die ze verdienen.

Saladebakken met goed sluitende deksels

Om voedsel te transporteren is een stevige deksel zeker geen overbodige luxe. Hiermee garandeer je dat de maaltijd in z’n geheel bij de klant terecht komt. De saladebakken en bowls zijn overigens ook geschikt voor andere gerechten. Denk bijvoorbeeld aan snacks en pasta’s.

Biologische materialen die eenvoudig afbreekbaar zijn

Het is geen geheim dat het gebruik van plastic schade aanricht. Door menselijk toedoen is er sprake van klimaatsverandering. Om dit te bestrijden is het belangrijk dat we allemaal ons steentje bijdragen. Als eigenaar van een eetgelegenheid doe je dat door te kiezen voor verpakkingen van biologische materialen. Die zijn namelijk niet schadelijk en makkelijk afbreekbaar in de natuur. Denk bijvoorbeeld aan hergebruikt karton, suikerriet en maïszetmeel. Saladebakken en bowls van deze materialen zijn stevig en lekken niet. Bovendien zien ze er een stuk natuurlijker uit dankzij de neutrale kleur. Dat past uiteraard perfect bij een salade.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant