Zangeres Maan, een van de blikvangers dit jaar op Muze Misse.
Zangeres Maan, een van de blikvangers dit jaar op Muze Misse.

Maan en Rolf Sanchez willen publiek op Muze Misse verrassen

Kunst en cultuur 1.955 keer gelezen

OSS | Twee grote blikvangers op het Muze Misse festival dit jaar zijn Maan en Rolf Sanchez. 

Maan de Steenwinkel, kortweg Maan, werd bekend door in 2016 het zesde seizoen van The Voice of Holland te winnen. Hierna ging het snel voor de Utrechtse zangeres. De eerste singles die ze uitbracht, werden goud en ze ontving diverse prijzen.
Toch moesten fans even wachten op haar debuutalbum, dat verscheen pas in januari 2020. Het Nederlandstalige ‘Onverstaanbaar’ kwam binnen op de eerste plek in de Nederlandse Album Top 100 en in februari behaalde Maan met dit album de gouden status.
Op dit persoonlijke album stelt de zangeres zich kwetsbaar op: “Ik ben superblij met wat er nu allemaal gebeurt in mijn leven, maar ik wil jullie ook de andere kant laten zien.”
Tevens won ze diezelfde maand een Edison muziekprijs in de categorie beste Pop single van 2019. Ook behaalde Maan een gouden status voor het nummer ‘Ze huilt maar ze lacht’.
De afgelopen jaren heeft Maan veel van haar dromen in vervulling zien gaan. Ze was Ambassadeur van de Vrijheid in 2019 en was ze te zien op onder meer festivals als Pinkpop, Concert At Sea, Paaspop en Vrienden van Amstel. In dat indrukwekkende rijtje kan ze straks Muze Misse toevoegen!

Rolf Sanchez
‘Más, más, más’! Dé titel zomerhit van 2020 komt zonder twijfel op naam van zanger Rolf Sanchez. De Dominicaans-Nederlandse zanger (Dominicaanse moeder en Nederlandse vader) zette zich met de zomerkraker van vorig jaar definitief op de kaart. Hij is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek.
Nadat de King of Dutch Latin in 2019 terugkeerde van een verblijf in de VS werd hij ook in Nederland een ster. Onder een breed publiek geliefd door zijn succesvolle deelname aan het populaire televisieprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Uit dit programma kwam voort het nummer ‘Pa Olvidarte’, een duet samen met Emma Heesters die binnen drie weken in de top 5 belandde. Met Más Más Más scoort hij de hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige hit ooit in Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant