Afbeelding
Foto: Gabor Heeres

Politie zoekt getuigen massale vechtpartij

Politie 3.411 keer gelezen

Oss - De politie is op zoek naar getuigen van de grote vechtpartij die woensdagavond plaatsvond bij De Meesterstraat in Oss. Hierbij is een 24-jarige man ernstig gewond geraakt. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis met hoofdletsel. 

Rond 23.30 uur afgelopen woensdag zijn op de kruising van de Thorbeckestraat en de De Meesterstraat een flink aantal mensen op de vuist gegaan. Meerdere omstanders spraken over een groep van circa 10 à 15 mensen die elkaar met onder meer knuppels te lijf gingen .Het slachtoffer liep daarbij ernstig letsel op en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, ook een traumahelikopter kwam ter plaatse om hulp te verlenen. Een auto liep forse schade op, meerdere ruiten van de Volkswagen Polo werden vernield.
Het onderzoek is in volle gang, waarbij de recherche onder andere beschikbare camerabeelden gaat opvragen en uitlezen. Ook buurtbewoners worden gehoord om te kijken of zij wellicht iets hebben gezien/gehoord. Momenteel zijn er nog geen verdachten aangehouden, maar de politie sluit toekomstige aanhoudingen niet uit.

Getuigen
Het rechercheteam dat zich bezighoudt met deze zaak komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Het kan gaan om informatie die direct betrekking heeft op de vechtpartij, maar ook andere achtergrondinformatie waarvan men vermoedt dat dit interessant kan zijn voor het onderzoek. Het rechercheteam is daarnaast ook op zoek naar camerabeelden.
De politie is bereikbaar via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of kijk op www.politie.nl voor andere contactgegevens.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant