Opnames voor de film Liever niet alleen
Opnames voor de film Liever niet alleen

Zomerfestival voor kinderen Schadewijk en Ruwaard

Kunst en cultuur 634 keer gelezen

OSS | In de week van 30 augustus tot en met 3 september organiseert Muzelinck in de wijken Schadewijk en De Ruwaard een Zomerfestival. In die week zijn er diverse activiteiten speciaal voor de kinderen uit deze wijken. 

De kinderen hoeven zich niet vooraf in te schrijven en er zijn geen kosten aan verbonden.
Deze Zomerfestivals worden mede mogelijk gemaakt door gemeente Oss en zijn in samenwerking met Wijkhuis de Haard, Wijkcentrum Schadewijk, Kids ‘n Fun en Stichting Oss Cultureel.
Het Zomerfestival Ruwaard staat in het teken van bijzondere hobby’s. Muzelinck heeft verschillende workshops georganiseerd die zo maar wel eens de nieuwe hobby van de kinderen uit De Ruwaard zou kunnen worden!
Verder is er voor het zomerfestival Ruwaard is er in de afgelopen weken al hard gewerkt aan een heuse Ruwaard filmdocumentaire. De Ruwaard docu ‘Liever niet alleen’ is gemaakt voor de door bewoners uit De Ruwaard. Muzelinck ging in samenwerking met Stichting Oss Cultureel op pad met de camera, sprak wijkbewoners (jong en oud) en vroeg naar het ultieme recept voor voldoende rust in hun leven.
Op donderdag 2 september is de spectaculaire premi?re van ‘Liever niet alleen’ in een heuse buitenbios op het plein voor Wijkhuis De Haard.
Het programma van het Zomerfestival is terug te vinden op www.muzelinck.nl bij agenda.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant