Mooi Wark komt naar het Hoessenbosch Festival. (Foto: Teun de Koning)
Mooi Wark komt naar het Hoessenbosch Festival. (Foto: Teun de Koning)

Van harde bassen tot Jannes en Mooi Wark: HBF 2021 heeft gevarieerd programma

Algemeen 579 keer gelezen

BERGHEM | De Berghemse bossen staan ondanks de nieuwe maatregelen op vrijdag 3 en zaterdag 4 september toch in het teken van het Hoessenbosch Festival. Dat het originele programma daarvoor compleet omgegooid moest worden, weerhield de organisatie er niet van om er met de nodige creativiteit en flink wat lef toch voor te gaan. 

Op beide avonden staat er zowel een HBF Mainstage als een HBF Harder Styles op het programma. Met daarnaast op zaterdagmiddag een HBF familiemiddag. Steeds 2 evenementen, elk met een aparte ingang voor maximaal 750 personen. De kaartverkoop voor deze speciale edities startte op maandag 23 augustus om 11.00 uur op www.hoessenboschfestival.nl.
Iedereen die al een kaartje in bezit heeft voor de originele editie, kan deze alsnog gebruiken als toegang voor HBF 2022. Die schuiven allemaal door. Het betekent dat er voor deze speciale edities opnieuw tickets gekocht kunnen worden. Voor 29,50 euro koop je een los ticket voor de vrijdag- of zaterdagavond – er worden geen combitickets verkocht - en voor 7,50 euro een familiedagticket.

Handig om te weten
Op de evenementendagen zelf zal iedereen van 12 jaar of ouder bij de ingang gevraagd worden naar een vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs. Dat kan via de CoronaCheck app waar een QR code kan worden opgevraagd bij volledige vaccinatie, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag die door de officiële testen-voor-toegang instantie is aangevraagd en uitgevoerd en niet ouder is dan 24 uur.

Mainstage
Op het HBF Mainstage zie je de artiesten Mooi Wark, Wilbert Pigmans, Sjieke Bazen en Dj Menno op de vrijdagavond en Jannes, Crazy Little Things, Beatcrooks en wederom Dj Menno op zaterdagavond. Zoals de naam al doet vermoeden vindt alles plaats in de welbekende arena ofwel het hoofdpodium. 

Hardstyle
Even verderop op de plek waar de harde bassen klinken, regeert hardstyle. Met Twisted, Daani, Altijd Larstig & Rob Gasd’op en Darkraver op vrijdag en Plug ’n Play, Reload-r, Outsiders en J.D.A. op de zaterdag.

Familiemiddag
Ook de familiedag op zaterdag 4 september gaat door. Het bos biedt die middag toegang voor 750 personen, waaronder kinderen en hun familieleden. Zij kunnen naast de leukste spelletjes – ooit een mega Jenga gedaan?! - rekenen op een breed programma. 

The Voice
Verdeeld over twee festivalterreinen treden bijna alle Voice-finalisten op van de afgelopen twee jaar, zoals Dax, Bente en Emma. Maar ook Iris & Bodine van We Want More en Lois Beekhuizen en Noa Zwan van GTST zijn er.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant