Theater De Lievekamp.
Theater De Lievekamp.

De Lievekamp opent haar deuren: ‘We staan te trappelen’

Algemeen 371 keer gelezen

OSS | Na een seizoen van gedimde theaterlampen en lege zalen, opent theater De Lievekamp eindelijk haar deuren weer. En dat viert ze met een grootse campagne, met als klapstuk een prachtige video, waarbij het podium en de zaal in de spotlight staan.


In deze video, gerealiseerd in samenwerking met Vidox Media, wil het theater de magie van een theateravond laten zien. “We willen laten zien hoe mooi, spectaculair, groots en indrukwekkend theater is en wat ons publiek gemist heeft tijdens onze sluiting.” De komende weken is het theater met onder andere banners en poster in de binnenstad te zien met beelden uit deze campagne. “We zijn er klaar voor en staan te trappelen om eindelijk weer te doen wat we het allerliefste doen: zorgen voor een magische theateravond!”, aldus het Osse theater.
De Lievekamp heeft dit jaar een overvol programma klaarstaan. Artiesten als Jandino, Charly Luske en Kees van Amstel beklimmen weer het podium in Oss. Ook grote shows als Rocky Horror Show, de Efteling Koekoek Show en de toneelklassieker Vrijdag van Hugo Claus staan op het programma. Het gehele programma voor het nieuwe seizoen is te bekijken via www.lievekamp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant