WOLF Rally. (Foto: Marcel)
WOLF Rally. (Foto: Marcel)

WOLF Rally maakt indruk: Prachtige auto’s en flink bedrag voor het goede doel

  •   keer gelezen

OSS | Van een Lamborghini, Chevrolette Corvette tot een Bentley: er reden zaterdagochtend prachtige auto’s door het Osse centrum. Ze maken deel uit van een stoet van zeker 75 auto’s die meedoen aan de WOLF Rally.

De deelnemers aan de tocht startten zaterdag vanaf Quality Textiles in Oss. Daarna reden ze door het Osse centrum om hun route te vervolgen richting een aantal locaties in Nederland. Het eindpunt is Bierbrouwerij Oijen, waar een barbecue is en tot slot een veiling. Daar worden diverse kavels aangeboden, zoals luxe poetsbeurten voor de auto, kunst tot Formule 1-artikelen en een gesigneerd shirt van TOP Oss. Ook meerdere centrumondernemers stellen bonnen/producten beschikbaar. Alle opbrengsten gaan naar Beat Batten. Deze stichting zamelt geld in om zo te komen tot een therapie voor genezing of behandeling van Batten.  

Opbrengst
De eerste editie van de WOLF Rally -inclusief veiling- leverde een bedrag van 12.500 euro op. Vorig jaar vond een verdubbeling van het bedrag plaats. Organisator James Poll: “Dit jaar gaan we daar ruim overheen. Daar hadden we twee jaar geleden niet van durven dromen, maar samen kun je een hoop voor elkaar krijgen. Het is fantastisch dat er dankzij dit enorme bedrag veel onderzoek gedaan kan worden naar deze verschrikkelijke ziekte.”

Meer berichten