<p>Goede Doelen Week Megen Haren Macharen</p>

Goede Doelen Week Megen Haren Macharen

Goede Doelen Week in Megen, Haren, Macharen

  •   keer gelezen

MEGEN/HAREN/MACHAREN | In verband met het corona is er in 2020 geen collecte gehouden. Dit jaar wordt er in Megen, Haren en Macharen in de week van 20 tot en met 25 september gecollecteerd.

Alle inwoners van genoemde plaatsen krijgen een envelop in de brievenbus. Hierin zit een brief en invulformulier met daarop de goede doelen waarvoor geld kan worden gegeven. Het zijn de brieven van de collecte van april 2020, die dus niet is gehouden. Om kosten voor nieuw drukwerk te besparen zijn toch deze brieven gebruikt met op de envelop een sticker met de juiste datum.

Doneren
De goede doelen waarvoor wordt gecollecteerd zijn allemaal bekende, landelijke goede doelen met een CBF-keurmerk, dus géén plaatselijke acties van verenigingen. Het is de bedoeling dat op het formulier wordt aangekruist voor welk goed doel en hoeveel wordt gedoneerd.

Opbrengst
“In de week van maandag 20 tot en met zaterdag 25 september worden de enveloppen door onze collectanten in Megen, Haren en Macharen weer opgehaald. Uiteraard hopen we op een goede opbrengst”, aldus de organisatie.

Meer berichten