Judith de Laat. (Jeroen Mies Fotografie)
Judith de Laat. (Jeroen Mies Fotografie)

Boeklezing Judith de Laat over ‘Vergeet me’ in Bibliotheek Oss

  •   keer gelezen

OSS | In het kader van Wereld Alzheimerdag vindt er in Bibliotheek Oss op maandag 20 september om 14.00 uur een boeklezing plaats van Judith de Laat over haar boek ‘Vergeet me’.

Tijdens deze lezing vertelt de schrijfster over de totstandkoming van dit boek en haar proces van research voor deze roman. Dit zal zeker herkenbaar zijn voor mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben met Alzheimer. In het boek ‘Vergeet me’ ontmoet de lezer zowel moeder als dochter. Moeder blijkt Alzheimer te hebben waardoor haar verleden aan een eenzame jeugd wordt opgerakeld. Ook beleef je de toenemende verwarring, waar ook de dochter als mantelzorger mee te maken krijgt. ‘Vergeet me’ gaat over moeders en dochters, verbinding en verlies, blijdschap en angst en verwarring en duidelijkheid’. In haar lezing leest Judith de Laat voor uit eigen werk en het boek is na afloop te koop. Desgewenst kan ze het boek signeren, of een persoonlijke boodschap schrijven, mooi voor jezelf, of als cadeau voor iemand anders.
In verband met coronamaatregelen en het beperkt aantal beschikbare plaatsen, graag aanmelden via de website www.nobb.nl/activiteiten of rechtstreeks via de QR-code.

Meer berichten