Wil je dat er iets veranderd?
Wil je dat er iets veranderd?

ONS welzijn start training ‘Uit de schaduw van een ander’

  •   keer gelezen

ONS welzijn start in oktober met de training ‘Uit de schaduw van een ander’, een training voor volwassenen die te maken hebben met psychisch, lichamelijk of seksueel geweld in hun relatie. Het doel van de training is ervoor zorgen dat jij je weer veilig en sterk genoeg voelt om eigen keuzes te maken.   

Heb je het gevoel dat je klem zit in een relatie? Kun je niet loskomen van je (ex-)partner? Zijn er weleens ruzies uit de hand gelopen? Wil je dat er iets veranderd? Herken jij je in meerdere vragen? Dan is de groep ‘Uit de schaduw van een ander’ iets voor jou. Tijdens de groep werken deelnemers samen aan het maken van je eigen keuzes, je veiligheidsgevoel en je zelfvertrouwen. “We gaan met elkaar in gesprek en zijn bezig met leuke oefeningen. In elke bijeenkomst staat een ander thema centraal. Deelname aan de groep betekent niet dat jij de relatie moet beëindigen, dit is helemaal aan jou”, aldus ONS welzijn.

 Wekelijkse bijeenkomsten

De training ‘Uit de schaduw van een ander’ bestaat uit 18 wekelijkse bijeenkomsten van 15.30 tot 17.30 uur. De training start op donderdag 7 oktober. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt de training georganiseerd in Oss, Uden of Veghel. Er zijn drie professionals aanwezig die de groep begeleiden. De groep bestaat uit zes tot acht deelnemers. Heb je interesse of wil je meer weten over de training? Bel naar (088) 374 25 25, mail naar info@ons-welzijn.nl of bekijk de website voor meer info: https://www.ons-welzijn.nl/activiteiten/
actueel/uit-de-schaduw-van-de-ander-partnergeweld

Meer berichten