Edwin Daandels voorgedragen als kandidaat lijsttrekker CDA Bernheze
Edwin Daandels voorgedragen als kandidaat lijsttrekker CDA Bernheze

Edwin Daandels voorgedragen als kandidaat lijsttrekker CDA Bernheze

  •   keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Het bestuur van CDA Bernheze draagt Edwin Daandels voor als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. De leden van het CDA Bernheze kiezen tijdens een algemene ledenvergadering op 23 september hun lijsttrekker.

Daandels is 49 jaar, getrouwd, vader van vier kinderen en woonachtig in Heeswijk-Dinther. “Als gemeenteraadslid voor het CDA in Bernheze staat hij bekend als enthousiast en realistisch. Hij is in staat om complexe zaken terug te brengen naar de kern en daardoor kan hij helder en begrijpelijk het CDA verhaal naar voren brengen. Hij brengt de politiek dichter bij de inwoners, is benaderbaar en veel onder de mensen te vinden. Hierdoor weet hij wat er speelt in Bernheze en dit weet hij samen met de CDA-fractie om te zetten in nieuwe voorstellen om echt verandering, vernieuwing en vooruitgang in te zetten”, aldus CDA Bernheze.
Daandels is verder meer dan 25 jaar zelfstandig ondernemer in de agrarische sector geweest. Momenteel werkt hij bij de Omgevingsdienst Brabant Noordoost. Hij is intussen ruim 7 jaar actief voor de CDA-fractie in Bernheze en sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 doet hij dat als gemeenteraadslid.

Meer berichten