ADVERTORIAL

Bescherm je telefoon met een hoesje

  •   keer gelezen

Bescherm je telefoon met een hoesje. Of je nu net een nieuwe telefoon hebt gekocht of al langer een telefoon hebt, een telefoonhoesje komt altijd van pas. Je kunt je telefoon beschermen met een telefoonhoesje.

En sommige hoesjes kunnen daarnaast ook nog andere functionaliteiten hebben. Bijvoorbeeld tegelijkertijd dienen als portemonnee of als houder om gemakkelijk filmpjes te kijken, zonder je telefoon zelf beet te hoeven houden. Maar in eerste instantie beschermt een hoesje tegen schade, omdat de telefoon niet direct klappen opvangt wanneer je deze laat vallen. Zo kun je grotendeels scheuren en barsten in je scherm voorkomen. En dat zorgt vervolgens weer voor het beperken van verdere schade.

Juiste hoesje voor jouw telefoon
Een hoesje moet natuurlijk wel goed om je telefoon passen. Je moet dus kiezen voor jouw merk en type telefoon voor jouw hoesje. Dus heb je een Samsung A12, dan heb je een Samsung A12 hoesje nodig. Er worden ook universele hoesjes voor bepaalde merken aangeboden, maar dit is niet altijd even praktisch. Bij een Samsung A22 5G hoesje zitten bijvoorbeeld ook de uitsparingen voor de Samsung A22 5G die een andere Samsung weer niet heeft. Dit geldt natuurlijk voor alle types en merken telefoons. Daarom is het wel zo handig dat je online kunt filteren op jouw type telefoon als je een hoesje zoekt.

Materiaal en soort hoesje
Daarnaast kun je kiezen wat voor hoesje je precies zoekt. Wil je een siliconenhoesje dat gemakkelijk ook van je telefoon af te halen is bijvoorbeeld? Of wil je een bookcase hoesje, waar je ook pasjes in kwijt kunt? Soms kan er bij zo’n hoesje ook nog briefgeld in een zijvakje, soms kan er maar één pasje in. En dan kun je vaak nog kiezen of je een leren of nepleren hoesje wilt bij deze soort. Kies dus precies wat jij fijn vindt.

Meer berichten