<p>Petra Willems (Managing Director van Organon Benelux), burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans, Wenny Raaijmakers (directeur Organon Oss) en wethouder Frank den Brok. (Foto: René Nelissen)</p>

Petra Willems (Managing Director van Organon Benelux), burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans, Wenny Raaijmakers (directeur Organon Oss) en wethouder Frank den Brok. (Foto: René Nelissen)

Organon-logo vandaag op blauwe wand/muurschildering

  •   keer gelezen

OSS | Het Organon-logo wordt vandaag gemonteerd op de blauwe wand/muurschildering aan de Molenstraat in Oss. 

Sinds 3 juni van dit jaar is Organon terug in Oss. MSD en Organon opereren beide als zelfstandige beursgenoteerde bedrijven. MSD besloot in 2020 een gedeelte van haar wereldwijde activiteiten af te splitsen zodat twee onafhankelijke en toekomstbestendige bedrijven ontstaan. Hierdoor kan MSD zich nog meer focussen op haar missie: het redden en verbeteren van levens door innovatieve geneesmiddelen en vaccins. MSD is actief voor zowel mens als dier. Organon gaat zich volledig richten op vrouwengezondheid.
Petra Willems (Managing Director van Organon Benelux), burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans, wethouder Frank den Brok en directeur Wenny Raaijmakers van Organon Oss onthulden op 3 juni het logo dat inmiddels aan de kantoortoren hangt. Op het moment dat hier ook verlichting op is aangebracht zal het logo ’s avonds goed zichtbaar zijn. Ook op andere plekken is het logo van Organon weer zichtbaar in Oss, zoals op het gebouw tegenover het station, aan de Gasstraat. Vandaag volgt het logo aan de Molenstraat.

Meer berichten