Verhalentheater door lokale vertellers in De Lievekamp
Verhalentheater door lokale vertellers in De Lievekamp

Verhalentheater door lokale vertellers in De Lievekamp

  •   keer gelezen

OSS | Na een seizoen van gedimde theaterlampen en lege zalen, presenteert de programmalijn Theater van de Stad van theater De Lievekamp het Verhalentheater. Zij doet dat in samenwerking met Beng Producties & Projecten.

Ooit, heel lang geleden, zijn theaters ontstaan met vertellen van verhalen. Deze verhalenvertellers wisten het publiek te vermaken met boeiende en spannende verhalen. Het theater heeft zich doorontwikkeld en heeft een vaste plaats verworven in de samenleving. Ook bij De Lievekamp is deze ontwikkeling zichtbaar, met jaarlijks een grote diversiteit aan voorstellingen en evenementen. Met de productie van het Verhalentheater gaat het publiek mee terug naar de begintijd van theater. In de intieme Marag Zaal krijgen verhalenvertellers het podium in deze speciale Theater van de Stad-productie.

Aanmelden 
De Lievekamp en Beng Producties en & Projecten zijn op zoek naar vertellers. Het mag een bestaand verhaal zijn, een literair schrijfsel, een stukje geschiedenis, een sprookje, een reisverhaal of juist een spannend verhaal. “Natuurlijk mag ook de creatieve geest worden gebruiken om een zelfverzonnen verhaal voor te dragen. Wellicht ligt dat zelfgeschreven verhaal al jaren op een podium te wachten.” De lengte van een verhaal ligt tussen de 10 en 15 minuten. Aanmelden als verhalenverteller kan via theatervandestad@lievekamp.nl.

Kaarten
De kaartverkoop voor deze voorstellingen is inmiddels gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.lievekamp.nl of via de Theaterkassa.

Meer berichten