Erik Bomers.
Erik Bomers.

Osse Opera enthousiast van start met concert in De Binnenstad

  •   keer gelezen

OSS | “We mogen weer en dat is te merken. 1,7 miljoen koorzangers -waaronder die van de Osse Opera- ervaren het plezier van zingen met elkaar. Eindelijk weer de sociale contacten op de repetitieavonden en de voorbereidingen voor nieuwe concerten. Dit alles heeft men al die maanden echt als een gemis ervaren”, aldus Hans Ruis, voorzitter van de Osse Opera.

Er is online al gerepeteerd, maar nu gaat de Osse Opera los met een koffieconcert. Op zondag 26 september om 11.00 uur in Cultureel Centrum De Binnenstad aan het St. Barbaraplein presenteert het koor van de Osse Opera zich met een luchtig concert met speelse koorwerken, mooie duetten en solisten van eigen bodem. Te gast is de Osse tenor Erik Bomers. Ruis: “Uit alles straalt het plezier, mede door de verrassende programmakeuze en regie van onze dirigent Hans Lamers. Het programma bevat, naast een tweetal operakoorwerken, onder andere gedeelten uit beroemde operettes en musicals.” De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage na afloop wordt zeer op prijs gesteld. Het programma is te vinden op www.osseopera.nl.
“Wij willen het publiek laten zien en horen dat het koor van de Osse Opera meer doet dan alleen opera”, vervolgt Ruis. “Wij hebben een groot, breed repertoire met voor elk wat wils. Zoals bijvoorbeeld ons komend Kerstconcert op 19 december in de St. Jozefkerk. Voor deze uitvoering zijn wij nog op zoek naar nieuwe leden of projectzangers.” Repetities zijn vanaf 6 oktober op woensdagavond tussen 19.30 en 22.00 uur. Meer informatie via
secretaris@osseopera.nl of bel Hans Ruis: (06) 51 26 85 10.

Meer berichten