<p>De hulpdiensten bij de brand in de John F. Kennedyschool. (Foto: Gabor Heeres, Foto Mallo)</p>

De hulpdiensten bij de brand in de John F. Kennedyschool. (Foto: Gabor Heeres, Foto Mallo)

Doneeractie voor nieuw materiaal van oudervereniging basisschool John F. Kennedy

  •   keer gelezen

OSS | Het gezin van Emile Vos zat afgelopen zaterdagochtend om 4 uur rechtop in bed door een brand in de tegenover gelegen basisschool John F. Kennedy. De Ossenaar heeft nu samen met de oudervereniging van de John F. Kennedy besloten om een doneeractie te starten zodat ze nieuwe spullen aan kunnen schaffen voor bijvoorbeeld themadagen en activiteiten. “Wat overblijft zal daar terecht komen waar ze nodig zijn: onze kinderen!”

Hij vervolgt: “Onze kinderen zitten op de John F. Kennedyschool en hebben het daar super naar hun zin. Door de brand zaten ze met tranen in bed. Wat een ellende. Alleen maandag konden de leerlingen niet naar school, maar een dag later werden ze verspreid over de Korenaer en Het Baken. Er is ontzettend veel werk verricht, ik heb diep respect voor directeur Marion van Rooij en haar geweldige team. Het is nu aan ons als ouders en oudervereniging -waar mijn vrouw deel van uitmaakt- om iets terug te doen.”
Met het geld wil hij onder andere spullen gaan kopen voor dagen als Sinterklaas en Halloween. “De school is verzekerd tegen brandschade, maar daar vallen de spullen van de oudervereniging niet onder. Wij hopen dat heel veel mensen ons ondersteunen zodat we het de komende tijd voor de leerlingen gezelliger kunnen maken.” Ga voor een donatie naar deze website. De oudervereniging is bereikbaar via Ouderverenigingjfkoss@gmail.com

Boekenactie
Een andere actie voor de school is de ‘boekenactie’. Omdat boeken door rookschade niet meer te gebruiken zijn, roept moeder Virgille van den Heuvel op om boeken te doneren voor de schoolbibliotheek. Boeken afgeven kan bij De Korenaer.

Meer berichten