Yogaplaza Oss en De Lievekamp presenteren 'De mat op!'
Yogaplaza Oss en De Lievekamp presenteren 'De mat op!'

Yogaplaza Oss en De Lievekamp presenteren ‘De mat op!’

  •   keer gelezen

OSS | Yogaplaza Oss en theater De Lievekamp slaan de handen ineen voor een speciale theaterbeleving. Op zondag 24 oktober 14.30 uur vindt er voor het eerst een yogales plaats in theater De Lievekamp onder begeleiding van live pianomuziek.

Ervaren yogadocente Judith Zieltjens geeft een speciale yogales waarin verschillende yogavormen worden afgewisseld. De yogamiddag wordt muzikaal begeleid door pianiste Ellen Mol. Ook bezoekers zonder yoga-ervaring zijn van harte welkom. Er komt een aantal staande oefeningen voorbij, maar ook zittende en liggende oefeningen. De houdingen zijn geschikt voor mensen met een gezond fysiek gestel. De les start met een meditatie en eindigt met een liggende ontspanning.
Elke deelnemer heeft een yogamat nodig; het is daarom aan te raden om een eigen yogamat mee te nemen. Bij het bestellen van een ticket is het ook mogelijk om een yogamat te huren à 5 euro. Een deken en eventueel een kussen om op te zitten, wordt aangeraden, maar is niet noodzakelijk. In het theater zijn geen kleedkamers geopend, dus het is raadzaam om thuis al makkelijk zittende kleding aan te trekken. Yoga wordt gedaan op blote voeten, dus speciale schoenen zijn niet nodig.
Toegangskaarten voor ‘De mat op!’ zijn voor 25 euro te koop via www.lievekamp.nl.

Meer berichten