<p>Mick Stender.</p>

Mick Stender.

Stadsharmonie KVA Oss brengt weer live nieuwjaarsconcert

  •   keer gelezen

OSS | Streaming via internet van nieuwjaarsconcertopnames uit eerdere jaren bleek afgelopen januari voor Stadsharmonie KVA de mogelijkheid om invulling te geven aan een al meer dan 40-jarige traditie. Met het verdwijnen van beperkingen hopen de leden van KVA bezoekers in 2022 weer te ontmoeten in theater De Lievekamp. “Niets haalt het bij de sfeer en beleving van een live concert.”

Binnen de vereniging wordt er volop gerepeteerd om op 9 januari 2022 om 12.00 uur weer een muzikale theaterhappening in de Lievekamp neer te zetten. Stadsharmonie KVA, onder muzikale leiding van Marc Kocken, brengt komend nieuwjaarsconcert bijzondere composities vanaf het moment van de eerste LP’s en de ontwikkeling van geluidsdragers voor het grote publiek, tot de huidige tijd met het streamen via internet. “Laat u meenemen in een tijdreis waarin het programma weer een muzikaal feest garandeert.” Door de leden van Stadsharmonie KVA wordt ook dit concert weer samengewerkt met lokale talenten, zoals zanger Mick Stender, gitarist Rolf van Meurs, de jeugd van ‘Werk in Uitvoering - 100% musical’, Hester Visscher en de dansers van Balletschool Dimphy.
Kaarten zijn te bestellen via de theaterkassa van De Lievekamp: (0412) 64 89 22 of stuur een e-mail naar kaarten@kvaoss.nl.

Meer berichten