Edwin Evers Band terug naar De Lievekamp
Edwin Evers Band terug naar De Lievekamp

Edwin Evers Band terug naar De Lievekamp

  •   keer gelezen

OSS | Na ruim twee jaar gaat de Edwin Evers Band de theaters weer in. Op vrijdag 22 oktober trapt de band de nieuwe theatertournee af in theater De Lievekamp. 

In 2002 richtte Evers een band op met zijn muzikale vrienden. Hij begon als drummer en ging later ook zingen in de band. Inmiddels trekt de Edwin Evers Band door het hele land volle zalen. Het doel van de band is het publiek een ‘feest der herkenning’ bezorgen. Met een bezetting van maar liefst dertien muzikanten kan de band daadwerkelijk alles spelen. Edwin Evers: “Ik ben iemand die zoveel mogelijk gebruik maakt van de enorme ervaring en mogelijkheden die de muzikanten in deze band met zich meebrengen. Daardoor heeft iedereen zijn of haar inbreng. Als muzikant kan ik niet in de schaduw staan bij de mensen met wie ik speel, maar door mijn ervaring op radio en werken in het land heb ik over het algemeen wel een goed gevoel voor wat het publiek wil en leuk vindt. Daardoor kan ik richting geven en dat samen is denk ik een hele goeie combi. Dit keer nemen we je mee door enkele tientallen jaren muziek en met alle opgespaarde energie moet dat haast wel een topavond worden.”
Toegangskaarten zijn vanaf 19,50 euro (exclusief ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

Meer berichten