Tricycle opent serie jazzconcerten in De Lievekamp. (Foto: Alex Vanhee)
Tricycle opent serie jazzconcerten in De Lievekamp. (Foto: Alex Vanhee)

Tricycle opent serie jazzconcerten in De Lievekamp

  •   keer gelezen

OSS |  Zoals ieder seizoen staat er bij theater De Lievekamp een serie jazzconcerten op het programma. De Jazz Compleet-concerten starten op zondag 17 oktober en wordt dit seizoen geopend door de succesvolle formatie Tricycle.

Tricycle wordt gevormd door accordeonist/pianist Tuur Florizoone, contrabassist Vincent Noiret en Philippe Laloy op saxofoon en fluit. In hun repertoire nemen de Vlaamse musici bezoekers mee op wereldreis door verschillende continenten en muziekstijlen. Het gezelschap maakt toegankelijke muziek voor een breed en avontuurlijk publiek.
De serie Jazz Compleet is gebaseerd op het eerdere succes van de serie Klassiek Compleet. Tijdens deze concerten is een kopje koffie of thee voor aanvang en een pauzedrankje met een bijpassend hapje inbegrepen bij de prijs. Bezoekers worden om 13.30 uur ontvangen in de Rabo Zaal van het theater en om 14.00 uur begint het concert.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor het Jazz Compleet-concert van Tricycle op zondag 17 oktober, aanvang om 14.00 uur in de Rabo Zaal van De Lievekamp, zijn voor 27,50 euro (excl. Ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

Meer berichten