4F: O.S.S.’20 blijft maar winnen, TOP verliest onnodig, pittig potje tussen Margriet en FC Tilburg

Voetbal 1.269 keer gelezen

OSS | In de vierde klasse F zijn er vooralsnog vier ploegen die afstand van de rest nemen. O.S.S.’20 is één van hen. De ploeg van trainer Johan van Osch klopte Kerkwijk met 4-1 en dat betekende de derde overwinning op rij. Erik van Zandvoort, Wouter Witlox (2) en Teije Leenders scoorden.

TOP liet een kans liggen om aansluiting te krijgen met de top vier. Beesd was zeker geen wonderploeg, maar pakte in Oss (0-1) de derde winst dit seizoen. Bij TOP vielen jeugdspelers Raul Konings en Siem Kok in.

Margriet - FC Tilburg 2-2
FC Tilburg liet onlangs tegen TOP al zien dat het een ‘pittig ploegje’ is. Ook vandaag in Oss liepen de gemoederen soms hoog op. In de eerste helft een Margriet dat goed voetbalde, maar waar de Tilburgers al vroeg in de wedstrijd profiteerden van een fout centraal achterin: 0-1. Margriet kreeg vervolgens kansen via Jessie van de Kamp, Rens Wuestenenk en Roel van Tuijl, maar gescoord werd er niet. Tegen de verhouding in waren het de Tilburgers die de stand kort voor rust verdubbelden. De Tilburgers stonden dan wel met 0-2 voor, maar moesten ook met tien man verder nadat een speler zijn tweede gele kaart kreeg. Margriet moest in de tweede helft komen, echter was de start niet goed. Pas na 70 minuten tekende Roel van Tuijl na een combinatie met Joël van Lith voor de 1-2. Binnen vijf minuten was het ook gelijk door Terrence Luers. Doelpunten werden er niet meer gemaakt, kaarten werden er wel gegeven. FC Tilburg stond nog maar met negenen op het veld na weer twee keer geel, Margriet eindigde met tien man na rood voor Van Tuijl.