Het Halloweendiner ‘De zaak Reina’ op vrijdag 29 en zondag 31 oktober van 19.00 tot 23.00 uur bij Eetcafé Kaatje.
Het Halloweendiner ‘De zaak Reina’ op vrijdag 29 en zondag 31 oktober van 19.00 tot 23.00 uur bij Eetcafé Kaatje. (Foto: )

Door het hele centrum van Oss vinden Halloween-activiteiten voor kinderen plaats

  •   keer gelezen

Er vinden op koopzondag 31 oktober door het hele Osse centrum Halloween-activiteiten voor kinderen plaats. Zo is er onder andere een etalage speurtocht, waaraan zeker 35 ondernemers meedoen.

De tocht wordt uitgezet door Toeristisch Informatiecentrum Oss. Kinderen gaan langs de diverse ondernemers en kunnen een mooie prijs winnen. Er is die dag nog meer leuks te doen. Tussen 12.00 en 17.00 uur lopen er namelijk zombies in de stad en om te ontsnappen kun je onder andere in bomen klimmen of laser schieten. In het centrum zijn er verder optredens van MEER! Dans. Kinderen mogen een gratis groene suikerspin. Ook de deelname aan alle activiteiten kost niks.

Moorddiner
Een aanrader is het Halloweendiner ‘De zaak Reina’ op vrijdag 29 en zondag 31 oktober van 19.00 tot 23.00 uur bij Eetcafé Kaatje. “Een moorddiner met een Halloween-sausje eroverheen”, aldus de organisatie. Doe mee aan de opsporing in deze moordlocatie en geniet van een driegangendiner voor 29,95 euro exclusief drank. Aanmelden via bianca@centrummanagementoss.nl.

Meer berichten