Foto: © Roy Beusker Fotografie

Rocky Horror Show met Sven Ratzke

  •   keer gelezen

OSS | Na de première op 29 juli werd het interactieve theaterspektakel Rocky Horror Show overladen met lovende recensies. Terug van weggeweest: op donderdag 21 oktober is deze hilarische, wilde en spectaculaire voorstelling te zien in de Grote Zaal van theater De Lievekamp.

De voorstelling is een parodistische hommage aan het horrorgenre. Door een lekke band en een onweersbui raakt het pas verloofde koppel Brad en Janet verstrikt in de wereld van de transseksuele dokter Frank-n-Furter. In zijn kasteel maakt het stel kennis met zijn dienaar Riff Raff en zijn zuster Magenta, groupie Colombia, supercreatie Rocky en andere flamboyante figuren. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte relatie- en libidotest met veel jarretels. Sven Ratzke (bekend van o.a. Homme Fatale, Starman en Where are we Now) schittert in de hoofdrol van Frank-n-Furter met naast hem een geweldige cast, waaronder Esmée Dekker, Ellen Pieters en Erik Brey. Het wordt een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen. “De Rocky Horror Show: een wereldwijde must-see waarbij alles weer een keer mag!
Voor elke eerste keer geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom zijn er voor iedereen die nog nooit bij een live uitvoering van de Rocky Horror Show is geweest, enkele handige survivaltips op een rijtje gezet voor een onvergetelijk avondje uit. Attributen zoals rubberen handschoenen, feestmutsen, glow sticks of een krant worden gebruikt tijdens de voorstelling, dus deze mogen allemaal mee de zaal in. Ook zijn alle bezoekers van harte uitgenodigd om uitbundig verkleed te komen. Niets moet, alles mag”, aldus De Lievekamp.

Meer berichten