Robbert van der Veer.
Robbert van der Veer. (Foto: )

Robbert van der Veer wordt directeur van Het Hooghuis locatie Mondriaan College

  •   keer gelezen

OSS | Het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege heeft Robbert van der Veer benoemd tot locatiedirecteur van het Mondriaan College in Oss, één van de zes scholen van scholengroep Het Hooghuis. De vacature is ontstaan door de nieuwe baan van voormalig directeur Erik Jan Bakker bij het Stedelijk Gymnasium in ’s-Hertogenbosch. De benoeming gaat in per 1 november 2021. 

Van der Veer (38 jaar) is samen met zijn vrouw en twee kinderen woonachtig in Oss. Hij is zijn loopbaan bij Het Hooghuis begonnen bij ZuidWest, hij heeft op verschillende scholen binnen Het Hooghuis gewerkt als docent bedrijfseconomie en was teamleider bij de scholen Stadion en ZuidWest.
Vanaf 1 november gaat Robbert van der Veer nog meer kleur geven aan het onderwijs van Het Hooghuis. Hij wordt locatiedirecteur op het Mondriaan College en wordt lid van het managementteam van Het Hooghuis. Jeroen Donders, voorzitter centrale directie: “Met Robbert van der Veer hebben we een collega uit eigen geleding, met een breed draagvlak in de school, die hiermee invulling kan geven aan zijn eigen ambities en de ambities van de school. Ik ben ervan overtuigd dat we met hem en zijn zeventien jaar werkervaring bij Het Hooghuis een zeer geslaagde kandidaat hebben gevonden.”

Meer berichten