<p>Foto ter illustratie.</p>

Foto ter illustratie.

Tenminste dertien nieuwe laadpalen in gemeente Bernheze

  •   keer gelezen

HEESCH | Het elektrisch rijden wordt de komende jaren alleen maar populairder. De gemeente Bernheze stimuleert dit, want het draagt bij aan een schone en leefbare gemeente. “Hiervoor is het wel nodig om de komende jaren laadpalen te plaatsen bij openbare parkeerplekken in alle dorpen van de gemeente Bernheze”, aldus de gemeente.

Op basis van aanvragen van bewoners worden laadpalen geplaatst of op basis van de verwachte toename van het aantal elektrische auto’s. “Vattenfall gaat tenminste dertien nieuwe laadpalen plaatsen. Hiervoor hebben we de potentiële laadlocaties in beeld gebracht. De omwonenden van deze laadlocaties ontvangen een brief met daarin de vraag om hun mening te geven”, vervolgt de gemeente Bernheze.
Omwonenden kunnen tot en met woensdag 24 november hun mening geven via het online participatieplatform van de gemeente Bernheze: www.samenbernheze.nl/laadpalen. “In november gaat de gemeente alle inbreng bekijken en wordt hier een formeel besluit over genomen. De laadpalen zullen naar verwachting in de eerste helft van 2022 geplaatst worden. Aanvragen worden eerder geplaatst.”

Meer berichten