Yogales met live pianomuziek in theater De Lievekamp

  •   keer gelezen

OSS | YOGAplaza Oss en theater De Lievekamp slaan de handen ineen voor een speciale theaterbeleving. Op zondag 24 oktober vindt er voor het eerst een yogales plaats in theater De Lievekamp onder begeleiding van live pianomuziek. 

Ervaren yogadocente Judith Zieltjens geeft een speciale yogales waarin verschillende yogavormen worden afgewisseld. De yogamiddag wordt muzikaal begeleid door pianiste Ellen Mol. Ook bezoekers zonder yoga-ervaring zijn van harte welkom. Er komt een aantal staande oefeningen voorbij, maar ook zittende en liggende oefeningen. De houdingen zijn geschikt voor mensen met een gezond fysiek gestel. De les start met een meditatie en eindigt met een liggende ontspanning om weg te dromen bij pianomuziek. 

Yogadocente Judith
Sinds een aantal jaar geeft Zieltjens allerlei soorten yogalessen bij YOGAplaza Oss, waaronder hatha yoga en yin yoga. Daarnaast geeft ze ook yogaworkshops, meditatiecursus en privé yogalessen. Ze is opgeleid tot Personal Trainer en HealthCoach waardoor ze, in combinatie met haar yoga-achtergrond, een holistische visie heeft op gezondheid. Daarin kan ze mensen coachen en begeleiden, op weg naar nog meer vitaliteit.”

Meer berichten