Najib Amhali met Oudejaarsconference naar theater De Lievekamp

  •   keer gelezen

OSS | Cabaretier Najib Amhali speelt dit jaar voor het eerst een Oudejaarsconference. Ter voorbereiding op de tv-uitzending van 31 december speelt Amhali op zondag 7 en maandag 8 november in de Grote Zaal van theater De Lievekamp. 

Daar neemt hij de belangrijkste gebeurtenissen van het jaar 2021 door met het publiek. De kaartverkoop van de twee voorstellingen is inmiddels gestart.De val van het kabinet Rutte, de bestorming van het Capitool, het EK voetbal, opnieuw de val van het kabinet Rutte, de avondklokrellen, maar ook de sneeuwpret, de Olympische spelen, de derde val van het kabinet Rutte, de verkiezingen en hoe het nu verder moet met de kabinetsformatie van het volgende kabinet Rutte. Is het einde van xorona dan nu eindelijk in zicht? Wat voorspellen de geleerden?
Amhali zal vooral zijn eigen verhalen vertellen: hoe hij zich staande hield tijdens de lockdown, hoe hij zich door het thuisonderwijs heen ploeterde, hoe hij pakketbezorgers tot wanhoop dreef of de avondklok omzeilde. Wat hem opviel dit jaar, wat hem raakte en waar hij onbedaarlijk om moest lachen.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de Oudejaarsconference van Najib Amhali op zondag 7 en maandag 8 november, aanvang om 20.15 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, zijn vanaf 13,50 euro (excl. ticketfee) te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

Meer berichten