Halloween in Oss.
Halloween in Oss.

Halloween-activiteiten in de stad

  •   keer gelezen

Het is koopzondag 31 oktober Happy Halloween. Door het hele centrum zijn tussen 12.00 en 17.00 uur allerlei activiteiten voor kinderen.

Zo is er er onder andere een Halloween etalagespeurtocht, waaraan 35 ondernemers/winkeliers meedoen. De tocht wordt uitgezet door Toeristisch Informatiecentrum Oss (TIO). Tijdens ‘Oss Spookt’ gaan kinderen aan de hand van een opdrachtenboekje met looproute langs de diverse winkels. Met de speurtocht kunnen ze een leuke prijs winnen. De boekjes zijn op te halen bij TIO aan de Kruisstraat 18 in Oss. De deuren zijn ook de 31ste tussen 12.00 en 17.00 uur geopend. Het boekje is te downloaden via trefhetinoss.nl.

Happy Halloween
Er is die dag nog meer leuks te doen. Tussen 12.00 en 17.00 uur lopen er namelijk zombies in de stad en om te ontsnappen kun je onder andere in bomen klimmen of laser schieten. “Of ga de strijd aan in een auto. Er zitten demonen van de tegenpartij in de lampen en die dien je zo snel mogelijk weg te drukken”, aldus de organisatie. In het centrum zijn er verder optredens van MEER! Dans uit Berghem. Kinderen mogen een gratis groene suikerspin. Deelnemen aan alle activiteiten kost niks.

Halloween-diner
Hou je van lekker eten en ben je liefhebber van een beetje spanning? Schrijf dan het Halloweendiner ‘De zaak Reina’ in de agenda. Het programma op 29 oktober in Eetcafé Kaatje is uitverkocht, voor zondag 31 oktober zijn er nog tafels beschikbaar. Aanmelden via bianca@centrummanagementoss.nl. Deelnemen kost 29,95 euro per persoon exclusief drank. “Tussen 19.00 en 23.00 uur kun je genieten van een driegangendiner met een Halloween-sausje. Tijdens het eten verstoppen we een aantal hints, want deelnemers gaan op zoek naar een moordverdachte. Op het podium vindt een toneelstuk plaats waarin wordt verteld over de moord. Tijdens dit avondvullende programma gaan we deze moord oplossen. Een smaakvolle variant op Cluedo”, aldus Stijn van Orsouw, eigenaar van Eetcafé Kaatje.

Meer berichten